Светският журналист Антон Стефанов, който участваше в последния сезон на

...
Светският журналист Антон Стефанов, който участваше в последния сезон на
Коментари Харесай

Антон Стефанов спонсорирал Катя Близнакова

Светският публицист Антон Стефанов, който участваше в последния сезон на " ВИП Брадър " избухна против певицата Катя Близнакова. В коментара му, оповестен във Фейсбук, медийният представител изяснява на дълго и необятно по какъв начин е помагал финансово на Близнакова, видя HotNews. Освен, че й е давал пари на ръка, той твърди, че й е правил и доста скъпи дарове, като да вземем за пример мобилен телефон. С днешна дата Тони я назовава " Неблагодарница ", като мотив за острия му звук е нарицателни от нейна страна към него като " оня публицист " и " тъпо журналистче ".

Ето и едно към едно излиянието на Стефанов в обществената мрежа:

" Неблагодарницата Катя Близнакова нощес си беше разрешила в собствен пост във фейсбук да ме назова " оня публицист ". Тази женица за мен не съществува към този момент повече от година и изобщо нямаше да разясня думите й, само че въпреки всичко държа да знаете какво съм направил за нея през годините. И не да се лаская, а с цел да разберете какъв брой е вярна поговорката " Направи положително, с цел да изядеш л...но. "
На Катя Близнакова освен съм й давал пари на ръка, тъй като даже няма 2 лв. да си вземе толкоз нужното й вино, само че съм й купувал мобилен телефон, облекла, парфюми, хранил съм я и какво ли още не....И в символ на признателност преди повече от година ме назова " тъпо журналистче ", а в този момент и " оня публицист ". Не съм очаквал признателност, тъй като съм правил всичко от положително сърце и с другарски усеща. Но се чудя по какъв начин не бях " тъпо журналистче ", когато й подарявах обилно всички тези неща..
Само ще й кажа, че преди да приказва каквото и да било за мен, първо да си оправи вересиите по кварталните магазини и да си отговори на въпроса за какво огромна част от околните й другари избягаха от нея. А в действителност не знам какво стана и с оня дълг към банката, която я търсеше... Но задоволително за нея. И един съвет от мен - бъдете деликатни на кого вършиме жестове, тъй като след това може да ви се изплюят в лицето. "



Всъщност Близнакова подкладила войната сред нея и Стефанов около присъединяване му в кулинарното риалити " Черешката на тортата " тази седмица. Позабравената изпълнителка написа следният статус във Фейсбук: " Гледам “Черешката на тортата “...Ама огромна досада и е..си характерите...Абе това е шоу.Кулинарно шоу.. Куца седмица беше... Според мен! " Явно отношението й към предаването е персонална подигравка към журналистът, разясниха в гилдията.

Очевидно в резултат на неговия пост, през днешния ден по-рано Катя написа: " Ей,такова ми едно... “Пляс,пляс...педалите... " и показа едноименната ария " Пляс-пляс педалите! Водно колело! "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР