Светската лъвица Парис Хилтън публикува нови снимки със сина си

...
Светската лъвица Парис Хилтън публикува нови снимки със сина си
Коментари Харесай

Парис Хилтън публикува нови снимки със сина си

Светската лъвица Парис Хилтън разгласява нови фотоси със сина си Финикс, който се роди благодарение на сурогатна майка в края на януари тази година.


Светската персона показа серия от фотоси в своя Инстаграм: тя театралничи с дете, облечено в костюма на героя Cookie Monster от „ Улица Сезам “. " Мисля, че съм пристрастена към детските костюми. Не мога да се сдържа! ", написа Парис под обявата.

Наскоро 42-годишната Хилтън разгласява други фотоси на 9-месечния си наследник, облечен в костюм на Burberry. Под фотосите клиентите оставиха доста отрицателни мнения за външния тип на детето и „ странната “ форма на главата му.

Звездата отговори на рецензиите: " Има толкоз доста заболели хора на този свят. Моят ангел е изцяло здрав. И да, несъмнено, заведох го на доктор, той просто има огромен мозък “.

Оттогава Парис избира да разгласява фотоси на сина си с покрита глава. Миналият Хелоуин светската дама и брачният партньор й Картър Реум се облякоха като принцеса Пийч и Марио от известната видео игра, а Финикс изобрази брата на основния воин Луиджи. Парис опитва и облика на Бритни Спиърс от видеото Toxic, а синът й театралничи като водач.

Парис Хилтън и нейният дълготраен другар Картър Реум се ожениха през 2021 година след три години връзка. Звездата от 2000-те мечтаеше за деца от доста години и сподели, че ще се заеме с този проблем незабавно след сватбата. През 2020 година тя сподели, че е замразила яйцеклетките си по образеца на някогашната си асистентка Ким Кардашян. Двойката стана родители за първи път при започване на 2023 година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР