Светозар продължава да чувства Таня като студена и контролираща и

...
Светозар продължава да чувства Таня като студена и контролираща и
Коментари Харесай

Женени От Пръв Поглед Закопаха Ново Дъно! Грозни Скандали, Кръвни Обиди!

Светозар продължава да усеща Таня като студена и контролираща и несъмнено се нуждае от помощта на Маги Ангелова, с цел да успее да организира диалог с нея. Таня от своя страна се усеща застрашена и манипулирана от него и признава, че се съмнява в неговата откровеност. Зрителите на предаването се чудят каква е повода за шизофреничното държание на Светозар?

Въпреки че отпътуваха дружно на отмора в Копривщица, едно леко сдърпване за вечерята се трансформира в голям скандал и закупи апокалиптични размери. Светозар си разреши да замери чисто новата си брачна половинка със салфетка и това отприщи гнева на Таня.

" Познавам те от 10 дни, какво си разрешаваш! Не умееш нищо да правиш! Само имаш искания! Нищо към този момент няма да продължава - няма да има вечеря, брак или шоу! Всичко свършва. Ти докара нещата дотук с държанието си. Цяла седмица получи тъкмо това, което искаше. Защо си намерения, че аз желая да съм с теб и да съм твоя брачна половинка или пък да пребивавам с теб. Взе се доста на съществено ", избухна тя.

" Ти хапчетата ли не си си пила ", отвърна сбито Светозар.

" Те нямат общо с държанието ми! Шизофренично е държанието ти, а аз съм поредна в държанието си! Спирам дотук с всичко. Отивам и си лягам. Ако се доближиш до мен, ще извикам полиция. Ако ми кажеш и една дума, ще извикам полиция. Утре си групирам багажа и се прибирам в " Овча Купел " ", съобщи твърдо Таня.

Публикувано във обстоятелства.бг:

По-късно пред камерите треньорката по художествена гимнастика съобщи, че повече от 48 часа тя е обиждана и се е опитвано да бъде предизвикана: " Той се пробва да ме изкара отговорна, тъй като просто желае всичко да свърши. Има го. Не устоявам ", призна Таня.

Другата двойка, която провокира лавина от мнения в интернет, са Юлия и Михаил. След еуфорията от сватбата, те се усещат като изцяло непознати. Въпреки че той се подстригва, с цел да стане по-привлекателен в нейните очи, тя твърди, че физическото привличане сред двамата е не повече от 10%. Най-големият проблем сред двамата в действителност се оказва връзката. Юлия е затворена и не може да изрази желанията и възприятията си, а Михаил не съумява да надскочи баналните диалози и да поговори намерено с нея за нещата, които го вълнуват.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР