Световното първенство в Русия е в разгара си, както е

...
Световното първенство в Русия е в разгара си, както е
Коментари Харесай

“Mondial Camp” много повече футбол по време на Световното първенство в Русия

Световното състезание в Русия е в разгара си, както е и най-атрактивната почитател зона в София – “Mondial Camp”, ситуиран зад музея „ Земята и хората “.

Освен мачовете от Световното състезание, посетителите на настоящата локация имат опция да прекарат пълноценно времето си с разнообразни интензивности.

Всеки ден се предлага безвъзмезден Play Station, обезпечен от Games-play.eu, на който искащите могат да загреят и да се запишат за шампионата на 7 юли. Полуфиналите и финалът ще бъдат изиграни на огромната видео стена с размери 6 на 4 метра, които ще обезпечат достоверно прекарване на всички гейм фенове.

През деня и уикендите се провеждат разнообразни работилници и занимания за деца в специфичния детски ъгъл. За дамите пък се грижат екипи, които провеждат йога, аеробокс, танци и доста други.

„ Ние сме доста повече от почитател зона за футбол. Това, което се случва зад музея няма аналог и е мини фестивал за хората в София. Погрижили сме се за цялото семейство – задачата ни е освен да се гледа футбол, само че всеки клиент да прекара пълноценно времето си с другите ни интензивности “, споделят от „ Ивент БГ “, уредници на фестивала.

Освен интензивностите, всеки ден обезпечава опция за тест драйв на електрическите колела на E Motion Bikes - българска компания за колела. А през уикендите всеки може да кара най-новите модели на колите на КИА и да получи специфична отстъпка за закупуване на място.

За почитателите на спорта е построена и единствената в България зона за Bossaball, където всеки, който има вяра в своите умения по волейбол и футбол, може да ги потвърди.

Музикалната стратегия на “Mondial Camp” ще започва на 29-и юни с концерт на Васко Кръпката, който ще се организира със специфичната поддръжка на Биротерапия, а на 4 юли на сцената ще се качат младите рокаджии от Sevi.

Концертите и цялата зона на фестивала са с вход свободен.

Всичко за “Mondial Camp” следете тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР