Световното първенство в Русия добави повече от 14 млрд. долара

...
Световното първенство в Русия добави повече от 14 млрд. долара
Коментари Харесай

Над 14 млрд. долара прибави Мондиалът към икономиката на Русия

Световното състезание в Русия добави повече от 14 милиарда $ към стопанската система на страната , оповестиха уредници в Доха. Сумата бе оповестена в отчет за икономическото, общественото и естественото въздействие на шампионата от Алексей Сирокин, основният изпълнителен шеф на организационния комитет за Мондиала в Русия.
" Сумата на приходите е изненадваща ", съобщи Сирокин на конференция в Доха, където ще се изиграе идващото Световно състезание през 2022 година. Надпреварата в Русия това лято е основала 315, 000 работни места и ще има към момента въздействие върху стопанската система на Русия в идващите пет години, съобщи БГНЕС.
Въпреки предизвестията за възможни прояви на хулиганизъм и политическите взаимоотношения сред Русия и Запада, Световното състезание бе окачествено като сполучливо. Следващият Мондиал ще се организира в Катар през 2022 година и за първи път няма да бъде през лятото поради доста високите температури. Световното ще стартира на 21 ноември и ще продължи до 18 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР