Световното първенство в Катар, оказва се, носи и допълнителна тръпка

...
Световното първенство в Катар, оказва се, носи и допълнителна тръпка
Коментари Харесай

В Англия залагат кога ще започнат нежните скандали в Катар

Световното състезание в Катар, става известно, носи и спомагателна тръпка в Англия, само че тя е индиректно обвързвана с футбола. Клюкарските издания на Острова към този момент вършат залози по кое време ще стартират да отразяват кавги измежду съпругите и гаджетата на футболистите.

А предпоставки това да се случи по-скоро от нормално има. Досега футболните половинки не са били в такава обстановка - затворени на транспортен съд, на който важат строги ограничения. По време на шампионати дамите се сближават, завързват се другарства, които след това се разпадат, от време на време даже много шумно. Справка - делото на Колийн Рууни против Ребека Варди. Двете сякаш бяха доста близки, а след това се оказа, че брачната половинка на звездата на Лестър Джейми Варди, издавала тайните на Колийн. За жълтата преса този скандал измести всичко за повече от година и половина, а репортерите изкараха пачки с пари от него.

Всички дами бяха на трибуните на стадиона при успеха на Англия в първия мач от шампионата с впечатляващото 6:2 против Иран. Обективите на фотографите бяха обърнати и натам и следяха всяко деяние. След края на мача футболистите съумяха да отидат при половинките си край терена и да ги прегърнат и целунат, както и децата си, за тези, чиито наследници са в Катар, несъмнено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР