Световното първенство по футбол в Катар не позволи да има

...
Световното първенство по футбол в Катар не позволи да има
Коментари Харесай

Джани Инфантино каза дали Световното в Катар е успешно

Световното състезание по футбол в Катар не разреши да има политически апели, с цел да могат почитателите да се насладят " на дребен миг на наслаждение и наслада ", сподели президентът на ФИФА Джани Инфантино в петък.

Той приказва два дни преди финала сред Аржентина и Франция и отбрани решението на международната футболна централа да не разреши да се появят известие на фланелките или посредством капитанските ленти.

" Не става въпрос за забрани, а за почитание към разпоредбите ", сподели Инфантино на конференция. " На терена ние играем футбол ", добави той.

Германската футболна федерация бе измежду най-гласовитите за потреблението на лентата " One Love " и съобщи, че " извънредно изнудване " от страна на ФИФА и закани за наказания на Германия, Дания, Белгия, Нидерландия, Уелс, Англия и Швейцария, в случай че носят лентата.

Преди първата си загуба от Япония немският отбор театралничи за формалната фотография със закрити уста, намеквайки за заглушаването си от страна на ФИФА.

" Може би всеки си има свои проблеми. Феновете желаят да изкарат 90 минути или 100 минути или 120 минути и дузпи, без да мислят за нищо друго. Само да се любуват на дребните мовенти на наслаждение и страсти ", сподели Инфантино.

" Ние сме длъжни да дадем тези дребни моменти на почитателите, с цел да не помнят проблемине си и да се насладят на футбола. Извън мачовете всеки може да изрази мнението и позицията си ", сподели още президентът.

Инфантино съобщи, че шампионатът е бил " най-хубавото Световно състезание ".

Катар влага 200 милиарда $ в шампионата, само че в първите две седмици одобри единствено малко повече от 765 000 почитатели от света, което бе по-малко спрямо предстоящите 1,2 милиона последователи.

Инфантино счита, че Световното състезание е триумф до този миг, като е привлякло 1,7 милиона почитатели във почитател зоните.

Средното посещаване на мачовете е 52 000 или с към 5000 повече от Мондиала в Русия преди 4 години.

" Беше доста сполучливо към този момент, само че имаме още два мача. Нека се фокусираме върху тях и в края ще потвърдим възприятията, които споделихме ", добави Джани Инфантино.
 Стоичков си поговори другарски с Джани Инфантино
Стоичков си поговори другарски с Джани Инфантино

Камата разгласява пост в Инстаграм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР