Световното първенство по футбол наближава. Поради тази причина ще обърнем

...
Световното първенство по футбол наближава. Поради тази причина ще обърнем
Коментари Харесай

Мондиал 2022: Надеждите на Англия за нов голям трофей

Световното състезание по футбол наближава. Поради тази причина ще обърнем внимание на един от любимците за спечелването на трофея – Англия.

Дълго време " трите лъва " не реализираха огромни триумфи на интернационалната сцена. Допускаха провали от по-непретенциозни тимове, отпадаха в началните стадии на шампионатите, като аргументите за това са най-различни. Липсата на добър треньор, който да поведе тима, многото самостоятелни и тактически неточности в хода на срещите способстваха за това положение на националния отбор.

Годините на болежка и разочарованията от позволените провали направиха Англия по-силна.

След назначението на Гарет Саутгейт за селекционер триумфите не закъсняха. През 2018 година тимът доближи до полуфиналите на Световното състезание, като това е най-хубавото достижение за Англия от 1966 година, когато печели трофея. В Русия Гарет Саутгейт употребява тактическа разнообразност. Подходът към всеки мач беше друг, схемата на игра се променяше според от съперника.

На Евро 2020 " трите лъва " също демонстрираха впечатляваща игра и справедливо се класираха на финала. Въпреки загубата от Италия, Англия показва израстване и безспорно може да гледа с оптимизъм към идния конгрес.

С успехите идват и упованията към тима. Напрежението сигурно е огромно, само че играчите имат качествата да изведат Англия с една крачка по-напред – международната купа.

Повече за очакванията на почитателите на отбора можете да видите във видеото. 

Мачовете, предавани в каналите на Нова Броудкастинг Груп и студийната стратегия към тях ще бъдат налични и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните почитатели ще имат опция да гледат онлайн всички дуели от шампионата на сайта Gong.bg в специална  .

Не пропускайте да наблюдавате най-важното от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 от 20 ноември по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и Българската национална телевизия. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР