Световното първенство по футбол е най-голямото събитие в света на

...
Световното първенство по футбол е най-голямото събитие в света на
Коментари Харесай

Световно първенство 2018: Интересни факти и възможности за залози


Световното състезание по футбол е най-голямото събитие в света на спорта, което се следи от милиарди почитатели на най-великата игра. Миналото Световно състезание бе следено от общо 3,2 милиарда фенове, а единствено финала сред Германия и Аржентина бе гледан от над един милиард души. Финал, в който Германия завоюва с гол в добавеното време на Марио Гьотце.

Сега, очите на целия свят са приковани към Русия, която ще посрещне Мондиал 2018 и 32-ата отбора-участници, от които още веднъж чакаме да сътворят най-хубавото шоу на планетата.

След като изпълнителният комитет на ФИФА гласоподава Русия да бъде хазаин на Световната купа през тази година, това означаваше, че Световното състезание се завръща в Европа след 12 години спиране - за последно, Германия бе страна-домакин през 2006 година

Световното състезание по Футбол на ФИФА ще продължи в интервала сред 14 юни и 15 юли, като всички игрища, като се изключи един, се намират в европейската част на Русия.

По време на мондиала, ще се изиграят общо 64 игри на 12 разнообразни стадиона в 11 града. Най-големият от стадионите ще бъде “Лужники “ в Москва, чиито потенциал е 81 000 седящи места. Този стадион ще одобри както дуела на откриването, по този начин и финала, само че доста от най-интересните мачове ще се състоят и на други огромни и красиви игрища, в това число тези в Санкт Петербург, Сочи и Казан.

На какво може да се залага в онлайн букмейкърските къщи?

По остаряла традиция, Световното състезание е шампионатът, на който букмейкърските къщи обръщат най-сериозно внимание и оферират най-разнообразни типове залози с забавни промоции и предложения. Месецът, в който се организира Мондиала, е най-важният месец в 4-годишния интервал, тъй като по време на форума размера на залозите скача неимоверно - над €1 милиарда евро е общата заложена сума по време на СП Бразилия 2014 година, осведоми Fbet . bg .

Букмейкърските къщи още занапред са почнали да оферират пазари за идното събитие.

Интересното е, че български
букмейкър е един от най-активните в това отношение - уеб сайтът за залози Efbet към този момент е отворил пазарите си за всеки един от 48-те мача в груповата фаза, като за всеки един от дуелите имаме разполагаем над 100 пазара.

Разбира се, главният пазар - този за победител в шампионата - също е налице в Ефбет.

Към този миг, главният обвинен да вдигне трофея на “Лужники “ е защитаващият купата си тим на Германия, чиито шансове се правят оценка на 5.50.

Една стъпка по-назад е отборът на Бразилия с 5.75 ставка, а останалите тимове с коефициент под 10.00 са Франция, Испания и Аржентина.

Любопитното е, че най-голям коефициент (и надлежно минимален късмет за победа) се дава на отбора на Саудитска Арабия - 1 050.00, а с 1 000.00 е съставът на Панама. 16 от тимовете - или половината от участниците - получават над 100.00 коефициент, което на процедура значи, че възможностите им са само в областта на теорията.

Сред останалите 16 тима (с коефициент под 100.00), имаме 11 европейски тима и 5 от Южна Америка. Сенегал е тимът от с най-големи шансове измежду не-европейските страни – 140.00 ставка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР