Световното кипи в Русия, а на игрищата в комплекс „Спортна

...
Световното кипи в Русия, а на игрищата в комплекс „Спортна
Коментари Харесай

Почти 1700 любители ще играят в столичната Фен Купа 2018


Световното кипи в Русия, а на игрищата в комплекс „ Спортна София “, Зона Б5 кипят софийските квалификации на Фен Купа 2018. Почти 1700 фенове футболисти от София-град и София-област се записаха за най-големия и трогателен футболен шампионат за другари в България. Надпреварата сред тях стартира в 18:00ч. през днешния ден (петък, 22-ри юни) и ще продължи до обяд в неделя (24-ти юни).

Най-добрите 64, от близо 170 регистрирани тима, ще се класират за полуфиналната фаза и ще продължат битката за огромната премия – посещаване на мач на обичан футболен тим в границите на Европа. Полуфиналният кръг за тях следва още идващия уикенд (29, 30 юни и 1 юли), още веднъж в комплекс „ Спортна София “, Зона Б5.



Очертават се два следващи уикенда, изпълнени с доста футболни моменти. Формулата за положително въодушевление ще съдържа и детайли на студена бира, отлична компания и доста занимания. По традиция, сред мачовете ще се организират и разнообразни игри с атрактивни награди като 365 литра Каменица за шерване с другари, GPS фитнес гривна, истински футболни топки и фланелки и доста други. Освен това, уредниците са планували много изненади и специфични посетители, които да въодушевяват футболистите. Кои ще бъдат те, ще разберем идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР