Световнопризнатият астролог Линда Гудман хвърля светлина върху любовните взаимоотношения и

...
Световнопризнатият астролог Линда Гудман хвърля светлина върху любовните взаимоотношения и
Коментари Харесай

Книга от гуруто на астрологията Линда Гудман предлага нов поглед към човешкото сърце!

Световнопризнатият астролог Линда Гудман хвърля светлина върху любовните взаимоотношения и дава отговори на въпроса за какво почтено срещаме компликации при намирането на верния сътрудник. Книгата й „ Знаците на любовта” (ИК „ Сиела”) се радва на ново издание на български език, което е към този момент по книжарниците!
Линда Гудман е измежду най-популярните и обичани имена от почитателите на зодиакалните знаци по целия свят. Наличната информация за живота й е нищожна, само че това, което е добре известно на всички, са познанията и дългогодишния й потвърден опит в областта на астрологията.
Едно от най-популярните й творби – „ Знаците на любовта” (с подзаглавие „ Нов взор към човешкото сърце”), излиза в ново издание на български език. В огромното четиво астроложката преглежда присъщите черти и особеностите на дванайсетте астрологични знака, акцентирайки мощните и слабите им страни и съветвайки по какъв начин да изберем верния сътрудник, другар и сателит в живота съгласно зодията.
Любовта, твърди Гудман, има чудотворна мощ, която е в положение да трансформира всяка фантазия в действителност, да промени всяка обстановка в наша изгода и да ни заведе до това, което желаеме най-силно. Всичко, което би трябвало да създадем, поучава гуруто на астрологията, е да обичаме задоволително мощно и задоволително дълго.
В „ Знаците на любовта” Гудман написа: „ Случва се мъж и жена да се срещнат и незабавно да разпознаят в очите на другия своята половинка. Очите вярно са наречени „ прозорец на душата “. Този мъж и тази жена имат възприятието, че познават даже гласовете си: съвсем като мелодия, която звучи в главите им. Те начаса долавят неоспоримия факт, че са били, са и би трябвало постоянно да бъдат едно цяло, макар че епохи наред може да са се борили срещу ориста си и да са се мъчили на вятъра да не бъдат дружно. Почти сега, в който се срещнат и се погледнат, техните души се разпознават и радостни се втурват една към друга, не запомнили правила и традиции, всички положителни маниери, тъй като са водени от вътрешното знание, което е прекомерно всеобхватно, с цел да бъде отричано. По непонятен метод, без да са си споделили и дума, те знаят, че единствено в случай че са дружно, ще реализиран съвършенство; в случай че са дружно, ще се осъществят във всичко. Често назоваваме сходно незабавно магнетично привличане „ обич от пръв взор “, която в никакъв случай не е инцидентна и съществува напълно действително. Не може да е просто съвпадане, че хората, родени един за различен, се срещат в избран миг. Техните пътища се пресичат точно тъй като по този начин е предопределено на едно по-висше ниво на Осъзнаване. Това е резултат от действието на избрани духовни сили.”
От книгата на Линда Гудман научаваме кои са тези сили, както и по какъв начин да ги насочим в живота си, с цел да открием, задържим и осмислим любовта.
Мери Алис Кемери (9.IV.1925 – 21.X.1995) е същинското име на Линда Гудман, родена в Моргантаун, Западна Вирджиния, Съединени американски щати. Астролог и създател на не една и две книги, свързани с астрологията, Гудман е също и нумеролог. „ Знаците на любовта” е интернационален бестселър, който излиза за първи път през далечната 1980 година От тогава до в този момент книгата претърпява голям брой преиздания в редица страни из целия свят. Корицата на актуалното българско издание е на Фиделия Косева.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР