Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в

...
Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в
Коментари Харесай

Най-голямото кулинарно шоу Hell’s Kitchen завладява България

Световноизвестното риалити съревнование за професионални готвачи Hell’s Kitchen започва в ефира на NOVA напролет на идната година с водещ началник Виктор Ангелов. Предаването, на което лице в Съединени американски щати е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на NOVA, а всички искащи да вземат участие, могат да се запишат за кастинг тук.

Победителят ще получи 100 000 лева и контракт в ресторанта на началник Ангелов.

Телевизионното представление Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 страни по целия свят с над 50 сезона, повече от 700 участници, а броят на феновете надвишава 6 млн. в световен мащаб.

„ Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство - както за мен, по този начин и за участниците. Форматът комбинира способността на началник готвачите да се оправят с поставените задания с кулинарния им гений пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни гении със мощни характери, тъй като професионалната кухня е подчинена на висока дисциплинираност. Може да си добър началник, само че с цел да си добър играч се изискват разнообразни качества “, споделя началник Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е последваща стъпка в безупречната му кариера.

„ Добавянето на Hell’s Kitchen към портфолиото на NOVA е част от тактиката на компанията да вкарва на българския пазар най-големите телевизионни формати в света. Предаването ще е акцент в програмата ни през пролетния ни сезон, редом с разгръщане поддръжката на български филми и сериали на всички платформи. Щастлива съм, че експерт от ранга на началник Ангелов е част от екипа на предаването и огромното семейство на NOVA. “, разяснява Вики Политова – основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Кой ще оцелее след тестванията в Hell’s Kitchen България и ще стане най-хубавият готвач в България – ще разберем напролет на идната година в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР