Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов се върна при жена си

...
Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов се върна при жена си
Коментари Харесай

Край: Мария и Енчо Керязов скъсаха

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов се върна при жена си Дима и заряза ТВ водещата Мария Игнатова.

Изнервена от медийния звук, законната половинка на шоумена му даде ултиматум преди време и отсече: „ Или аз, или Мария! “. Отговорът на Енчо не закъсня.

„ Медийната нервност около нашето семейство ни пристигна допълнително. Циркът с Мария Игнатова свърши! Не ми създавайте повече главоболия “, съобщи Керязов, цитира Галерия.

Дима уверила мъжа си, че ще му елементарни, в случай че ѝ каже истината. Акробатката декларирала, че всеки има право на неточности, само че би трябвало да извлича поука от тях. За да покаже, че почита брачната половинка си, Енчо се отказал от желанието си да предложения Мария за водеща на осмите награди Нощ на звездите, които са планувани за месец март.



Когато се разчу за аферата на Керязов и Игнатова, Дима си постави „ необвързана “ като статус. Показа, че му е дала прошка на 3 януари, когато разгласява прочувствено пояснение в обич във връзка 18-годишнината от брака им, съпроводено с обща фотография, на която двамата се целуват.



„ Различията сред нас ни направиха съвършени като двойка! 18 години… Преживяхме доста. Голяма част се намираше в сива зона сред щастието и отегчението, сред удовлетворение и неспокойствие, боязън и наслада, внимание и прочувствена сигурност, милиони дребни моменти, които сътвориха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми. Работехме до пристъп, в тъга и наслада, само че бяхме едно сплотено семейство. С вяра към идващите години взаимен брак. Докато гибелта ни раздели “, написа Керязова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР