Световноизвестният режисьор Вим Вендерс пристига в София на 5 април

...
Световноизвестният режисьор Вим Вендерс пристига в София на 5 април
Коментари Харесай

Вим Вендерс пристига у нас като посланик на кампания за безопасен интернет

Световноизвестният режисьор Вим Вендерс идва в София на 5 април по покана на българския еврокомисар по цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел , оповестиха от Представителството на Европейската комисия в България.

 
Носителят на " Оскар " , немски режисьор, фотограф, публицист и сценарист ще е на посещаване у нас, за да се включи дружно с комисар Габриел в полемики с българските жители , отдадени на европейските политики.
 
Мария Габриел и Вим Вендерс ще дискутират въпросите за сигурността в интернет с възпитаници от Втора британска езикова гимназия " Томас Джеферсън ". Вим Вендерс е дипломат на акцията #SaferInternet4EU на Европейската комисия.

 Вим Вендерс Gulliver/Getty Images-->
Двамата ще посетят и Дома на киното за специфична прожекция на кино лентата " Хотел за милион $ ". След прожекцията Мария Габриел и Вим Вендерс ще влязат в разговор с публиката в киносалона на тематика " Европа основава: нови благоприятни условия за европейските създатели ". В полемиката ще вземе присъединяване и министърът на културата Боил Банов .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР