Световноизвестният режисьор Дейвид Линч е останал силно впечатлен от Иво

...
Световноизвестният режисьор Дейвид Линч е останал силно впечатлен от Иво
Коментари Харесай

Дейвид Линч впечатлен от Иво Димчев: Човек с такова голямо присъствие и невероятен глас

Световноизвестният режисьор Дейвид Линч е останал мощно впечатлен от Иво Димчев и документалния филм на Кристина Николова, отдаден на българския музикант и пърформанс актьор.
Иво Димчев: Пял съм върху печка, мивка, в тоалетна и в душ кабина. Както и на кюмбе в Рударци! "След мой домакински концерт 85-годишна жена ми показа: Изпитах заплашителен оргазъм " - споделя ексцентричният артист
" Гледах твоя документален филм, който доста ми хареса - и най-много ми хареса тематиката, която си избрала да покриеш. Този човек има такова огромно наличие и необикновен глас. Хареса ми по какъв начин си уловила благородния му дух - нещо, от което светът се потребност толкоз доста в този момент. Накара ме да си спомня за времето, когато бях в България и чух тези прелестни гласове и музика, които ме развълнуваха надълбоко ", написа фамозният кинорежисьор Дейвид Линч на Кристина Николова по отношение на късия филм за домашните концерти на Иво Димчев.





Българският музикант и пърформанс актьор изнесе серия от концерти в домовете на феновете си в София по време на карантината поради COVID-19 пандемията.
Иво Димчев: Свобода макар болката. Живот макар гибелта "Не употребявам опиати, имам сцената ", декларира актьорът в изявление за Ladyzone без нито дума вулгарност
Режисьорката Кристина Николова и операторът Александър Станишев снимаха 5-минутен документален филм за домашните концерти на Иво Димчев.
" Скулптури " за ушите от Иво Димчев Свикнали сте да гледате скандалните му представления, в този момент чуйте луксозната му музика
Наречен " Корона Къш-Къш ", филмът наблюдава изпълнителя, до момента в който обикаля по домовете на почитателите си и изнася песонални концерти, като в същото време съблюдава ограниченията за физическа отдалеченост и сигурност.

Дейвид Линч гостува в България през 2007 година, с цел да сътвори " Университет за непобедимост " в София, където обичайните способи на преподаване да се преплитат с практиката на трансцеденталната медитация.
Иво Димчев или се осмеляваш "Скулптури " не е типичният концерт, в който един човек стои зад микрофона и се поклаща в ритъм
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР