Световноизвестният музикант Лан Лан стана първият азиатски пианист, който бе

...
Световноизвестният музикант Лан Лан стана първият азиатски пианист, който бе
Коментари Харесай

Пианистът Лан Лан получи звезда на Холивудската алея на славата

Световноизвестният музикант Лан Лан стана първият азиатски пианист, който бе почетен със звезда на Холивудската алея на славата в Лос Анжелис. Това стана на гала в сряда, а Лан бе отличен в категорията за осъществяване онлайн.

„ Един от най-влиятелните реализатори на класическа музика в целия свят, Лан Лан има над 20 милиона почитатели в обществените медии. Той е продал милиони албуми по целия свят, оглавявайки класациите за класическа музика и по едно и също време с това постигайки необятна известност и триумф “, съобщи на церемонията Стив Нисен, президент и основен изпълнителен шеф на Холивудската комерсиална камара добавяйки, че всичко, което пианистът прави, е подкрепено от неговото разбиране, че „ музиката прави живота по-добър – тя лекува, сплотява и въодушевява и ни прави по-добри хора “.

„ Холивудската комерсиална камара е горда да признае изключителния принос на Лан Лан към света на класическата музика и да отпразнува изключителния му гений със звезда на Холивудската алея на славата “, сподели и Ана Мартинес, продуцент на Холивудската алея на славата.

В изявление за организация „ Синхуа “ след събитието, Лан Лан уточни, че музиката е общата основа за хора от друг културен генезис. „ Музиката е значима част от културния продан сред Китай и Съединените щати. Надявам се, повече музиканти и актьори от Китай да могат да служат като културни мостове в бъдеще и да донесат очарованието на китайската просвета до западната аудитория “, сподели той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед45557Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед19658Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед40660Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед32959Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед74364Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед552040Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181588Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140329Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125233Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед123106Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев20704Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите сили  Радко Ханд </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР