Световноизвестният модел Хайди Клум ще предложи серия от свежи деним

...
Световноизвестният модел Хайди Клум ще предложи серия от свежи деним
Коментари Харесай

Хайди Клум представя колекцията #LETSDENIM

Световноизвестният модел Хайди Клум ще предложи серия от свежи деним оферти както за дами, по този начин и за дребни девойки. Скини джинси, дънкови ризи, рокли и гащеризони и цветни кецове са част от третата взаимна сбирка сред модела и Lidl, която този път е под надпис #LETSDENIM. Модната линия идва в България след по-малко от две седмици – на 5 март във всички Lidl магазини в страната.

Именно денимът е основното настоящо лице в новата сбирка, която подчертава върху модерните и комфортни форми и ярките цветове, които елементарно могат да се комбинират. Различни типове дънки – от скини до boyfriend, раирани тениски, съвременни цветни чорапи, стилни блузи и туники са част от предложенията за дамите, а за дребните девойки Хайди Клум е приготвила свежи тениски, дънкови гащеризони и рокли със свежи акценти и забавни благоприятни условия за комбинации.

#LETSDENIM отразява непреходността на денима, който в никакъв случай не излиза от мода и може да бъде приспособен към всеки жанр. Колекцията показва водещи акценти от стилния подиум, съчетани с присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена. Тя ловко съчетава разпознаваемия жанр на Хайди Клум с градската съвременна визия на Lidl. Вдъхновение за #LETSDENIM световноизвестният модел черпи от своя втори дом – Лос Анджелис и духа на динамичния градски метод на живот.

Новата линия #LETSDENIM ще бъде налична във всички 87 магазина на Лидл България в страната като част от „ Модната седмица на Lidl ”. Едновременно с идването си у нас, сбирката на световноизвестния модел ще дебютира и в останалите общо 28 страни и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР