Световноизвестният италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго изнесе публична мултимедийна

...
Световноизвестният италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго изнесе публична мултимедийна
Коментари Харесай

Световноизвестен дизайнер с лекция за облеклото и бизнеса в София

Световноизвестният италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго изнесе обществена мултимедийна лекция на тематика „ Ролята на облеклото за триумфа в бизнеса “.

Събитието беше проведено от Академията за мода, ПУ „ Паисий Хилендарски “ и катедра „ Маркетинг и МИО “.

Лекцията се състоя в Шеста публика на университета, като на нея участваха 200 студенти и преподаватели по право, бизнес, стопанска система, интернационалните стопански връзки, връзки с обществеността и обществена връзка. Модератор бе проф. д.н. Любомир Стойков – ръководител на Академията за мода, който показа госта като освен дизайнер, а мъдрец, естет, културолог и същински маестро в изкуството персонално да се основава облекло.

Проф. Стойков означи също: „ Прекрасно е, че има създатели като маестро Алберто Веделаго – жител на международния фешън свят! Със своята неповторима просвета и хармония той е скъп пример на единение сред фешън дизайн от най-висока класа и персоналност на стила. Благодарение на стилисти като него облеклото извършва своята свещена функционалност – да е комфортно, да изпраща точното обръщение и да играе ролята на незаместим фактор за триумфа – персонален и професионален...”.

В началото на лекцията доцент доктор Надя Чернева – заместник-ректор по интернационално съдействие, академична подвижност, връзки с обществеността и протокол, връчи на Алберто Веделаго почетен плакет „ Паисий Хилендарски “, от името на ректора проф. доктор Румен Младенов. Maestro di Eleganza получи и специфичен документ, като признателност за гостуването си в университета. „ Тази среща през днешния ден за нас е знакова и се надявам, че няма да бъде първа и последна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР