Световноизвестният и анонимен артист Банкси разкри свой нов графит във

...
Световноизвестният и анонимен артист Банкси разкри свой нов графит във
Коментари Харесай

Банкси изненада Венеция с нови провокативни творби

 Картина на Банкси се самоунищожи, откакто беше продадена за над 1 млн. паунда  Банкси построи хотела с най-грозната панорама в света  Училище кръсти постройка на Банкси, той му подари графит
Световноизвестният и неизвестен актьор Банкси разкри собствен нов графит във Венеция, където тече сегашното издание на Венецианското биенале.

В сряда той разкри противозаконна апаратура в центъра на града, в която няколко картини съставляваха панорама към Венеция, която обаче съвсем цялата е закрита от голям круизен транспортен съд.

" Венеция в маслено " се счита, че е рецензия към неконтролируемия туризъм, който унищожава италианския град и го обезличава. Наскоро държавното управление забрани на толкоз огромни круизни кораби да плават по каналитет, защото заради големия си размер, водоизместимост и талази, които предизвикват, те унищожават локалната инфраструктура.

" Въпреки че е най-голямото и влиятелно арт събитие в света, заради някаква причина, в никакъв случай не съм канен ", саркастично подмята Банкси в Инстаграм във връзка биеналето.

 " Венеция в маслено ".

Сега той разкри друга своя творба, която е изрисувал върху стена на постройка във Венеция. Тя съставлява дете преселник, което носи избавителна жилетка и държи розов неонов факел. Според локалния вестник " Атрибун ", графитът е нарисуван при започване на май, само че едвам в този момент английският актьор е съобщил, че е негов.

Банкси е прочут със своята рецензия към бежанската/мигрантска рецесия и неналичието на повече взаимност от западните страни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР