Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази разказа на профила си във

...
Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази разказа на профила си във
Коментари Харесай

Веско Ешкенази се оплака от наши сънародници, качили се на самолет без билет


Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази описа на профила си във Facebook за пробив в сигурността на летището в Мюнхен - българи получили бордни карти и се качили в аероплан, без да имат билети.

Ето какво постна музикантът:

Двама наши съграждани, несъзнателно или с умисъл, съумяха да създадат пробив в системата за сигурност на мюнхенското летище, като се качиха на самолета, с който летях довечера от Мюнхен за София без билети! Аз превеждах на двамата в самолета заради обстоятелството, че се намирах най-близо до екипажа. Не мога да споделям елементи от диалога по аргументи са сигурност, само че мога да опиша за случката.

 

Мъж и жена с български персонални карти бяха свалени от самолета на Луфтханза вследствие професионалното отношение към работата си на едната от стюардесите на борда на полета, която вижда противоречие в броя на пътуващите.

 

Изведнъж се оказа, че на борда има двама души допълнително. Те са получили бордните си карти на чекин гише на летището в Мюнхен, показвайки персоналните си карти без да имат билет. Тъй като в листата на пътуващите е имало двама пасажери с сходни, само че не същите на техните имена, служителката на чекин гишето не вижда разликата в имената и принтира бордни карти на двамата “късметлии ”. На паспортен надзор също не засичат нарушаването, тъй като там се ревизира единствено документа за идентичност.

 

И по този начин нашите хора се отзовават в самолета за София с дублирани места.

 

Пилотът на самолета ми показа, че в 26-годишната си процедура като водач за самолетната компания не помни сходен случай. Вече се организира следствие, като този случай се категоризира като сериозен пробив в системата за сигурност на летището. Дано скоро този пробив бъде оправен, тъй като сюжетите за корист могат да са много страшни.

 

Но през днешния ден едно е несъмнено - мои сънародници преднамерено или несъзнателно още веднъж съумяха да “надвият ” системата!...
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР