Световноизвестният български футболист Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице

...
Световноизвестният български футболист Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице
Коментари Харесай

Христо Стоичков стана рекламно лице на T MARKET

Световноизвестният български футболист Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице на веригата магазини.

Звездата на родния футбол е първият и единствен избор на бързоразвиващата се компания “Максима България” за лице на супермаркети T MARKET. Камата ще бъде част от всяка рекламна акция на. Наскоро веригата снима и първите рекламни видео клипове със Стоичков, с цел да даде старт на доста изненади, които екипът на “Максима България” е подготвил за клиентите си.


“За нас е освен наслаждение, само че и същинска чест Христо Стоичков да бъде част от. Изключително щастливи сме, че той се съгласи да стане рекламно лице на нашите магазини и дружно с него ще изпълним всички планувани акции.

Предстоят доста изненади за нашите клиенти, които ще бъдат още по-интересни, поради това, че ще бъдат представяни от този неповторим и харизматичен човек, с невероятни качества и блестяща кариера. Не инцидентно той беше нашият пръв и единствен избор за лице на. Смятам, че наличието му постоянно е гаранция за успех” разяснява Петър Павлов, общоприет шеф на “Максима България ”.

Миналата зима веригата магазини започва акцията си “Избери България” , която има за цел да поддържа българските производители и фермери в рецесията след пандемията.

“Наше си е” беше главното обръщение на акцията. Все още дейна, акцията има за цел да отбелязва мястото на българските артикули по стелажите на веригата.

“Ценя и обичам българското, тъй като от нашето по-хубаво не съм срещал по света. Да, има разнообразни и забавни места, хора и храни, само че в България ми е най-хубаво и вкусно. Не мога да съм непрекъснато в страната ни, тъй като работата ми постанова да съм надалеч от родината, само че постоянно когато съм тук желая да хапна обичаните си храни. Харесвам концепцията на, в която българското е на фокус.

Там има сготвени вкусно български ястия и постоянно може да намеря всичко, което ми би трябвало, на положително качество и супер цена. Светът е в рецесия и би трябвало да сме по-практични. потвърдиха през последните 15 години, че в действителност са практичният избор на българите. Затова ги одобрявам и по тази причина се съгласих да работя с тях” разяснява Христо Стоичков .

В последната година веригата заложи на развиване на кулинарията в магазините си, които към този момент са 86 на брой в 42 града в България. Веригата разполага със личен завод, в който се готви всеки ден, при изключителни ограничения за сигурност и с най-хубавата техника за превозване и запазване на храна.

В последната година разнообрази и усъвършенства рецептите на обичайните български ястия, които предлага в мрежата си от магазини.


Христо Стоичков е опитал всички гозби от топлите витрини на, а носталгията по българското и качеството на усета на готвените ястия в магазините им, са го спечелили освен като лице на веригата, само че и като постоянен клиент.

Освен, че ще бъде лице на веригата, Стоичков ще даде във всички магазини в страната свои артикули, както и новата си марка за спортни облекла.

Легендата на българския футбол и джентълмен на Златната топка Христо Стоичков ще бъде лице и на онлайн магазините на веригата в София и Пловдив. Напомняме ви, че изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София, а неотдавна услугата към този момент е дейна и в Пловдив.

На софиянци и пловдивчани ще се радват на свежото наличие на Камата, до момента в който избират от огромното многообразие на артикули и непрекъснатите промоции в уеб страницата, плюс безплатната доставка, която е напът да трансформира веригата в водач на онлайн супермаркетите.  Допълнителна информация:

участва на българския пазар от 2005 година, като за 15 години съумя да се трансформира в една от водещите вериги за хранителни артикули в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а дружно с това се усилва и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2200 чиновници , трансформирайки в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE , която е водач в търговията с бързооборотни артикули в Прибалтика.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР