Световноизвестният американски актьор Брад Пит разкри в интервю за “Ню

...
Световноизвестният американски актьор Брад Пит разкри в интервю за “Ню
Коментари Харесай

Брад Пит прекарал година и половина в “Анонимните алкохолици” след раздялата с Джоли

Световноизвестният американски артист Брад Пит разкри в изявление за “Ню Йорк таймс”, че е прекарал година и половина в клон на “Анонимните алкохолици” след раздялата му с Анджелина Джоли.

“Стигнах задоволително надалеч с цялото това нещо и по тази причина отстраних привилегията да мога да пия”, разяснява Пит. Той не крие, че е посещавал напълно мъжка група на “Анонимните алкохолици”.

Анджелина Джоли и Брад Пит се споразумяха за децата Така отпада нуждата от правосъден развой

“Това беше едно сигурност място. Никой не осъждаше другия, никой не осъждаше и себе си. Беше доста освобождаващо да можеш да покажеш най-грозните си страни”, споделя артистът.

Той добавя, че нормално носим в себе си болежка, горест и загуба. “Използваме цялото си време, с цел да се опитваме да ги скрием, само че те са там. И по този начин се постанова да отвориш тези кутии”, споделя Пит.

В огромното изявление пред “Ню Йорк таймс” кино звездата разяснява, че ще играе все по-малко в холивудски продукции.

Брад Пит сменя специалността си – щял да става ваятел През последните месеци филмовата звезда прекарвал по над 15 часа дневно в студиото на собствен другар

“Това е бизнес за млади мъже. Смятам, че когато успееш да обхванеш нещо с ръце и да го задържиш задоволително дълго, би трябвало в някакъв миг да го пуснеш и да се захванеш с нещо различно”, добавя Пит.

По думите му ще виждаме все по-малко филми, в които той ще играе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР