Световноизвестният актьор Джеки Чан се извини на феновете си, че

...
Световноизвестният актьор Джеки Чан се извини на феновете си, че
Коментари Харесай

Джеки Чан се извини на руски

Световноизвестният артист Джеки Чан се извини на почитателите си, че не можа да пристигна в Москва за премиерата на руско-китайския филм " Тайната на печата на дракона ". Звездата записа особено видео известие към публиката, излъчено от CGTN.

Премиерата на кино лентата се състоя преди дни, само че в навечерието на събитието стана известно, че Джеки Чан няма да може да пристигна в Москва заради непредвидени промени в графика.

" Искам да поздравя другари от съветско езичните райони и мои почитатели. Знам, че неотдавна трябваше да отпътува за Русия и да се срещна с вас, само че заради редица аргументи, за мое огромно страдание, не можах да отида, извинявай, апелирам ", съобщи Джеки Чан във видеото. След това сподели " оправдавам се " на съветски.

" В обществените мрежи, да вземем за пример в Weibo, пишете, че ме обичате, само че и аз ви обичам. Благодаря ви доста за дългогодишната ви поддръжка ", показа още артистът. После с усмивка и още веднъж на съветски възкликна: " Обичам ви! "

Звездата също по този начин насочи привет по случай 70-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Москва и Пекин и пожела другарството сред Русия и Китай да продължи постоянно.

" Тайната на печата на дракона " е втората част от франчайза, режисиран от Олег Степченко за приключенията на пътешественика и картограф Джонатан Грийн (Джейсън Флеминг).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР