Световноизвестния Холандски цигулар Андре Рийо, пристига за първи път в

...
Световноизвестния Холандски цигулар Андре Рийо, пристига за първи път в
Коментари Харесай

Световноизвестният холандски цигулар Андре Рийо пристига за пръв път в България

Световноизвестния Холандски цигулар Андре Рийо, идва за първи път в България със своя частен оркестър „ Йохан Щраус “. „ Приятели, вълнувам се доста, че за първи път ще имам удоволствието да изнеса концерт в България дружно с моя оркестър. На 16.06 ни следва едно сантиментално странствуване в света на класическата музика, което стартира в зала Арена Армеец, София ", написа маестрото в страницата си във Фейсбук.

Той е музикален феномен, концертите му притеглят многочислена аудитория, залите са претъпкани и почитателите със седмици се усещат заредени с позитивни страсти. По време на концертите му може да видите хората, по какъв начин плачат, смеят се, танцуват или се прегръщат, до момента в който слушат опиянени красивите валсове, музиката от филми, мюзикъли или фолклорни песни и съвършения Страдивариус на Андре от 1732 година Неговите представления са незабравими, те са композиция от вълнуващи, сантиментални, празнични и прочувствени мелодии, съчетани с изненади, балони, красиви солисти и, несъмнено, страхотното възприятие за комизъм на Андре.

Рийо и неговият 60-членен оркестър възраждат валсовата музика на международно равнище, представяйки я в обилна чудатост. Затова е прочут като „ Кралят на валса “.

Уникалният театър може да видите на 16 юни в Зала Арена Армеец София от 20.00 ч.

Билети за концерта в София може да намерите ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР