Световноизвестната поп изпълнителка Ариана Гранде се завърна на музикалната сцена

...
Световноизвестната поп изпълнителка Ариана Гранде се завърна на музикалната сцена
Коментари Харесай

Ариана Гранде се завърна ударно

Световноизвестната поп изпълнителка Ариана Гранде се завърна на музикалната сцена след терористичната офанзива в Манчестър от пролетта на 2017 година, при която починаха 22 души, а над 500 бяха ранени по време на неин концерт.

Гласовитата певица показа поп парчето No Tears Left To Cry, което след първата седмица от излизането си дебютира на върха в класациите в Австралия, Чехия, Гърция, Ирландия, Норвегия и Словакия, топ 3 в Съединени американски щати, Англия, Германия и Швейцария, и топ 10 в останалите европейски страни. Това е най-успешният старт за ария на Гранде в от началото на кариерата й до в този момент.

С този сингъл Ариана приканва почитателите си да се изправят след сложен миг и да се любуват на живота. Във видеото пък сексапилната американка употребява нетипични за нея декори и специфични резултати, като в последните секунди от клипа има отпратка и към събитията от Манчестър – пчела, която е знак на града.

No Tears Left To Cry продължава да бъде най-продаваната ария в международен мащаб и дава поръчки да се подреди сред най-големите шлагери на певицата като Problem, Bang Bang и Side to Side, Break Free, Into You и Dangerous Woman.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР