Световноизвестната певица Адел отслабна 30 кг за сравнително кратък период

...
Световноизвестната певица Адел отслабна 30 кг за сравнително кратък период
Коментари Харесай

Как певицата Адел успя да свали 30 килограма?

Световноизвестната певица Адел отслабна 30 кг за относително къс интервал от време , написа The Sun. Първоначалното удивление от нейната страхотна фигура в този момент е сменено от въпроса по какъв начин е съумяла да го направи.

Според таблоида на US Weekly, Адел е на специфична диета, която включва нискокалорична храна и дребна приложимост на сладко с чаша вино . Освен това тя спортува интензивно, макар че е известно, че не е фен на физическата интензивност.

Диетата й била предписана от диетолог съгласно персоналното здраве и фитнес.

Адел тренира три пъти седмично и съгласно The Sun посещава и курсове по пилатес със брачната половинка на Роби Уилямс - Айда . Но се появиха известия, че най-голямата й мотивация сега, с изключение на нейния наследник, е нова обич.

По отношение на храната и напитките, тя употребява зелен чай, кафе без захар, чаша алено вино един път седмично и, несъмнено, доста вода . Храната се основава на плодове и зеленчуци, изключително ябълки, боровинки, целина, рукола, а като подправки употребява единствено магданоз и куркума. Певицата комбинира сьомга, пуешко месо, варена елда, ядки, а черен шоколад с висок % какао яде три пъти седмично.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР