Световноизвестната манекенка Сарит Елбаз ще дефилира по улиците на Разград

...
Световноизвестната манекенка Сарит Елбаз ще дефилира по улиците на Разград
Коментари Харесай

Дан Битон води израелски супермодел в Разград

Световноизвестната манекенка Сарит Елбаз ще дефилира по улиците на Разград през идващите няколко години. Най-новото попълнение на „ Лудогорец ” – Дан Битон, идва в България дружно с приятелката си, научи HotArena.

Футболистът, който обнадежди почитателите на отбора за нови невероятни триумфи на първенците, води със себе си невероятна хубавица. Т ъмнокосата красавица поставя в дребния си джоб всички останали футболни половинки, написа „ България през днешния ден ”.

Сара, както галено я назовават приятелите й, излиза с Дан Битон от четири години и съвсем на всички места е неразделно до него.

Битон бе притеглен към „ Лудогорец ” още при започване на лятото. Българската страна заплати колосална сума за прехвърлянето му – 1,25 милиона евро.

23-годишния плеймейкър беше звезда на израелския гръб „ Ашдод ” и през последните три сезона се трансформира в основен състезател за клуба, като направи над 100 мача.

Полузащитникът бе продаден на българския клуб и избра офертата на „ Лудогорец ” поради шанса да играе в Шампионската лига. Ако успее да покаже мощни игри, неговата стойност ще скочи неведнъж и той ще има отлична опция да бъде трансфериран в западноевропейски клуб.

Половинката на футболиста Сара пък деликатно е проучила България преди идването им.

Тя възнамерява да опознае страната ни, защото обожава да пътува в свободното си време. Двамата с Дан прекараха няколко седмици в Тайланд през зимата, където израелката сподели необикновено тяло по плажовете.

Единственото, което ще липсва на Сара в България това са купоните и маскените празненства с другари. За сметка на това тя ще може да се отдаде на кулинарната си пристрастеност и десертите.

Освен, че е занаятчия на кремовете, Сара владее съвършено и бойни изкуства. Освен това борави и с огнестрелни оръжия и елементарно може да разкара всеки, който се опита да й натрапи компанията си.

Красавицата е добила уменията си в израелската войска, където прекара няколко години. Това е част от наложителното й военно образование, което тя приключи преди две години и половина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР