Световноизвестната кино звезда Морган Фрийман е обвинен, че е имал

...
Световноизвестната кино звезда Морган Фрийман е обвинен, че е имал
Коментари Харесай

Морган Фрийман имал сексуална връзка с доведената си внучка?

Световноизвестната кино звезда Морган Фрийман е упрекнат, че е имал полови връзки с доведената си внучка Идън Хайнс, която беше убита преди три години. Тя не е негова кръвна родственик, тъй като е щерка на осиновената от него Жанет Дин.

Идън Хайнс бе убита от приятеля си Ламар Дейвънпорт, който под въздействието на опиати ѝ нанесе 25 прободни рани с нож, до момента в който е крещял: "Изчезвай, демон! "

Адвокатите настояват, че преди Дейвънпорт да я убие, тя му е разказала, че Морган Фрийман е имал загадка полова връзка с нея.

"Идън Хайнс е споделила на Ламар Дейвънпорт и на други, че дядо ѝ е правел секс с нея ", съобщи юристът на Дейвънпорт Бет Унгер в съда. Американските медии описват, че Хайнс и Дейвънпорт постоянно се упреквали в невярност.

Слуховете за вероятната връзка сред Морган Фрийман и неговата доведена внучка се появиха още преди 8-9 години, само че артистът и момичето постоянно са ги отричали.

През 1984 година Морган Фрийман се дами за Мирна Коли-Лий. Двойката осиновила Жанет Дин, която по-късно родила Идън. Актьорът се развел с Мирна Коли-Лий през 2010 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР