Световноизвестната кикбокс легенда в сериите К-1 Петер Артс пусна свой

...
Световноизвестната кикбокс легенда в сериите К-1 Петер Артс пусна свой
Коментари Харесай

Кикбокс легендата Петер Артс пусна свой филм от SENSHI и лагера в Камчия

Световноизвестната кикбокс легенда в сериите К-1 Петер Артс пусна собствен филм от последната си аудиенция в България в канала си в youtube. В началото на юли именитият войник беше измежду специфичните посетители и инструктори на 13-ия Международен лагер по карате киокушин, който се организира в Камчия и събра на едно място над 1500 бойци от 28 страни. Той се провежда от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз и e измежду най-големите събития в календара на киокушин общността в света.
 В рамките на 12 минути Артс, прочут с псевдонима " Холандският дървосекач “, събира всичко най-вълнуващо от двуседмичното си посещаване у нас. На фрагментите се виждат част от тренировките на бойците, както и какво се случва зад кулисите на SENSHI Cup – първият по рода си професионален карате киокушин шампионат по правилника на новата професионална лига на Световния киокушин съюз - KWU International Professional League. Артс беше специфичен посетител на шампионата и даже влезе в ролята на коментатор и арбитър по време на дуелите.

Във кино лентата на „ Холандския дървосекач “ попада и лицето на още една кикбокс легенда – Семи Шилт. Той също беше инструктор на лагера и специфичен посетител, коментатор и арбитър на SENSHI Cup. Целия филм от визитата на Артс у нас може да видите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР