Световноизвестната хотелска верига Hilton отваря първия си хотел в Албания

...
Световноизвестната хотелска верига Hilton отваря първия си хотел в Албания
Коментари Харесай

Hilton отваря първия си хотел в Албания

Световноизвестната хотелска верига Hilton отваря първия си хотел в Албания през лятото на 2018 година Компанията показа своята хотелска марка Garden Inn в столицата Тирана.

 Снимка 333315
Източник:

Hilton Garden Inn в Тирана ще разполага със 141 стаи за посетители и 2 жилището, както и пространства за бизнес срещи и съвещания, оповестява SeeNews.

 Снимка 333316
Източник:

Хотелът разполага с бизнес център, пространство от 9600 кв. м, уместно за работа и обществени събития с потенциал до 500 посетители, както и питейни заведения и ресторант.

 Снимка 333317
Източник:

" Hilton Garden Inn Тирана е част от печелещия награди хотелски бранд Hilton Garden Inn, която има повече от 750 хотела по света. Брандът предлага на своите посетители, отседнали за бизнес или превозване на свободното време, благоприятни условия за настаняване от междинен клас, като в същото време обезпечава най-хубавите оферти в този клас за един по-приятен и по-комфортен престой ", показват от компанията.

 Снимка 333319
Източник:

Новият хотел ще бъде най-луксозният в албанската столица, наследявайки досегашния водач Sheraton Тирана, откакто веригата разгласи банкрут и се изтегли от страната.

Hilton Garden Inn ще подтиква и туризма, който е един от основните браншове в албанската стопанска система. Броят на задграничните туристи, които посетиха Албания в интервала януари-ноември, се покачва с 23% на годишна база до 2.32 млн. души, демонстрират формалните данни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР