Световноизвестната българска певица Поли Хубавенска ще влезе в историята на

...
Световноизвестната българска певица Поли Хубавенска ще влезе в историята на
Коментари Харесай

Певицата Поли Хубавенска влиза в новия сезон на Фермата - slava.bg

Световноизвестната българска певица Поли Хубавенска ще влезе в историята на "Фермата ". Изпълнителката, прочул родния фолклор в Англия, Германия, Съединени американски щати и Дубай, е първият звезден участник в новия сезон на шоуто, който ще започва на 5 септември.

Шестото издание на риалити формата ще напомни както на участниците, по този начин и на феновете изконните български полезности - усърдие, единодушие, почитание към земята и традициите. Предстоящата конкуренция освен ще подложи на тестване кандидатите, само че и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към реализирането на една фантазия.

„ Надявам се посредством мен и моето присъединяване в шоуто младежите да видят, че с изключение на прелестно, би могло да бъде и съвременно да слушаш и да танцуваш в ритмите на българския фолклор. “, споделя Хубавенска.

Тя демонстрира своя гений още като ученичка в музикалното учебно заведение. Вокалният й дебют стартира с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и международни музикални планове.

Поли е гласът на видеоклипа към „ Зайди, Зайди “, гледан над 3 милиона пъти в YouTube. Последният й шлагер е „ Майчинко “, а присъединяване в него взима виртуозният Теодосий Спасов.

В последните години националната певица, която живее и работи в Лондон, прави взаимни етнохаус планове с известни диджеи. „ Независимо къде съм, българският фолклор постоянно е в сърцето ми “, безапелационна е още Поли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР