Световно турне. 38 концерта за два месеца - всичките разпродадени.

...
Световно турне. 38 концерта за два месеца - всичките разпродадени.
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри страшни неща за миналото си

Световно турне. 38 концерта за два месеца - всичките разпродадени. Години - 50. Последователи в обществените мрежи - 140 млн. Това в резюме е визитката на Дженифър Лопес. Певицата, която към този момент планува сватбата си с спортиста Алекс Родригес, впечатлява с хубост от корицата на септемврийския брой на Variety.

Още от началото на кариерата си, Лопес би трябвало да се оправя с компликациите на музикалния бизнес, злите очи и таблоидите, които не стопират да я преследват и да пишат всевъзможни неща за нея - множеството от тях не са истина. Освен това тя се сблъсква и със стериотипите на Холивуд, когато желае да пробие в киното. "Преди 30 години ми споделяха, че щом съм с латиноамерикански генезис, ще играя единствено испански функции. Ще бъдеш прислужницата във кино лентата ", признава тя пред Variety.

Първата й огромна роля е тази на Селена в едноименния филм, разказващ за живота на музикалната икона. Тя съумява да завоюва достойнството след кастинг, на който се явяват още 22 хиляди актриси. Тогава Лопес е на 26 години и твърди, че този филм е бил повратната точка в кариерата й. За играта си, тя получава 1 млн. $, което я трансформира в най-скъпоплатената латиноамериканка в света.

Първата й заплата обаче е надалеч от тази колосална сума. Още на 10 години, Лопес стартира да оказва помощ във фризьорски салон, на който притежателят е прочут на майка й. "Чистех косата, която е паднала при подстижка и миех мивките. Исках 10-те $, които получих да отидат за неща, които аз желаех. Чувството беше отлично ", спомня си певицата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР