Световно призната ясновидка, която с голяма точност предсказа убийството на

...
Световно призната ясновидка, която с голяма точност предсказа убийството на
Коментари Харесай

Ясновидка, предрекла убийството на Джон Кенеди: Светът свършва през 2020 г.

Световно приета ясновидка, която с огромна акуратност предсказа убийството на Джон Ф. Кенеди, твърди, че светът ще свърши през 2020 година

Джейн Диксън стана международно известна, откакто предсказа покушението против американския президент Джон Ф. Кенеди през 1963 година.
Най-известното си предсказване тя прави през 1956 година, в брой на "Парейд Магазийн ", където медиумът и астролог има своя колонка.

Тя написа, че изборите през 1960 година ще бъдат "доминирано от служащите и ще бъдат извоювани от демократ ", който по-късно "ще бъде погубен или ще почине в офиса си, като не е наложително това да се случи още по време на първия му мандат ".

Тя също споделя, че той ще бъде висок и млад, ще има гъста кафява коса и сини очи. Кенеди е имал зелено-сини очи и червеникава коса.

Сега Диксън, която умря от сърдечен удар през 1997 година на 79 годишна възраст, проговори от отвъдното, предричайки преди гибелта си, че Армагедон ще се случи на Земята през 2020 година

Отдадената католичка, която твърди, че дарбата ѝ е била подарък от Бога, споделя в книгата си от 1971 година "Призив към великолепие ": "Армагедонът ще пристигна през 2020, когато подправеният оракул, Сатаната и Антихриста се надигнат и стартират борба против Бог ".

Тя не дава разяснения кои може да са тези хора, само че може да има няколко кандидати измежду политическите среди.

Астроложката също прави много неверни предсказания, в това число и това, че ракът ще бъде надвит през 1967 година.

Навремето ясновидката става толкоз известна, че води до появяването на феномена "Ефектът Джейн Диксън ".

Това се случва като резултат от няколкото ѝ правилни предсказания и вярата на хората, че някой може да има сходни качества, които са пренебрегнали огромния ѝ брой неправилни предсказания.

В предишното тя е предсказвала, че светът ще свърши на 4 февруари 1962 година, когато напрежението в Студената война бе достигнало своя връх.

Диксън също предсказва, че Третата международна война ще стартира през 1958 година, и че Съветският съюз пръв ще изпрати човек до Луната.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР