Световно известният дизайнер Филип Плейн се оказа фен на коафьор

...
Световно известният дизайнер Филип Плейн се оказа фен на коафьор
Коментари Харесай

Филип Плейн пръска по 10 бона на месец за наш фризьор!


Световно известният дизайнер Филип Плейн се оказа почитател на фризьор №1 в България Венелин Кондаков. Нашето момче за следващ път се озова в дома на 41-годишният немец в Кан, с цел да се погрижи за косите на обичаните му жени- новата му половинка и неговата майка. Според слуховете Плейн птъскал по 10 бона на месец за косите на нежната част от фамилията му, поверени напълно на Венелин. В светските среди се шушука, че нашенецът е посрещнат безусловно като принц в имението на Филип Плейн в Кан, а самият дизайнер бил безапелационен, че Венелин е царят на екстеншъните и изсветляването.

В средите пък са безапелационни, че Кондаков умерено може да се назова персоналния коафьор на дизайнерът. Самият Плейн към този момент публично разкри, че се доверява на професионализма на Кондаков и в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм разгласява видео, в което е отбелязал нашенеца, както и таг тутакси – 1,07 ч. От фрагментите излиза наяве, че двамата се намират в първокласното имение на дизайнера, като релаксират със сладки приказки и филм. Ден по-късно Кондаков качи фотоси с дизайнерът и неговата майка.

Припомняме, че предходната година в уебпространството се появи фотос на моделката Юстина Градек и Венелин, сниман още веднъж в къщата на Плейн по времето, когато той и хубавицата бяха двойка. Венелин е апетитен за най-хубавият коафьор у нас, а за косите му се доверяват Николета Лозанова, певицата Тита, редица фолк диви, поетът Константин Трендафилов, прочут за необятната аудитория като Папи Ханс и доста други дами известни в светското пространство у нас.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР