Световно известният баскетболист Шакил О'нийл разказа скандална история за певеца

...
Световно известният баскетболист Шакил О'нийл разказа скандална история за певеца
Коментари Харесай

Шакил О'Нийл разби с конспирация: Стиви Уондър може да вижда ВИДЕО

Световно известният баскетболист Шакил О'нийл описа скандална история за артиста Стиви Уондър. В нея той загатва, че незрящият музикант в действителност може да вижда.

Отказалият се от спорта баскетболист си напомни история, в когато той се срещнал инцидентно с артиста. Шегувайки се с останалите присъстващи в студиото на телевизионно шоу, Кели Смит, Чарлз Баркли и Ърни Джонсън, О'нийл съобщи, че има "истинска история " за Уондър.
Описвайки дома си, където се е случила случката, Шакил сподели: "Живеем в постройка на бул. "Уилшир ". Там си паркирах колата и валето пристигна да я откара.

Бях към този момент в постройката, прекосявах през лобито. Тъкмо се бях качил в асансьора, с цел да потегля към моя етаж, когато вратите се отвориха и пред тях бе Стиви Уондър.

Той влиза и споделя: Как е Шак? " Натиска бутона - истината ви споделям - натиска бутона, слезе самичък на своя етаж и си влезе в жилището ", описа баскетболистът.

Въпреки това другите участници в шоуто не повярваха на думите на Шакил, тъй като непрекъснато му се смяха, до момента в който говореше.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР