Световният №97 Тенис Сандгрен трудно намираше думи след сензационнто си

...
Световният №97 Тенис Сандгрен трудно намираше думи след сензационнто си
Коментари Харесай

Тенис Сандгрен: Не съм по пижама, значи не сънувам

Световният №97 Тенис Сандгрен мъчно намираше думи след сензационнто си класиране за четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън. Преди шампионата в Мелбърн той имаше единствено две победи на равнище АТР и в никакъв случай триумф в Големия шлем. След като в профил Стан Вавринка и Доминик Тийм обаче Сандгрен към този момент е в топ 8 на конкуренцията.

Така че нищо изненадващо в това, че в първия миг американецът искаше да се увери, че не сънува.

Сензацията Тенис от Тенеси изумява, би №5 и е на 1/4-финал!

"Всички сте тук, не съм по пижама, значи не сънувам ", съобщи разчувстваният Сандгрен на корта. "Това е доста готино. Той игра доста добър тенис, изключително в тайбрека на четвъртия сет. Той напусна шампионата, само че заслужава аплодисментите. "

"Знаех, че би трябвало да употребявам всеки късмет. От главната линия той (Тийм) сигурно е по-добрият тенисист, знаех, че би трябвало да излизам на мрежата. "

"Предимство за мен е, че съм непознато име. Хората не знаят какво ще им предложа. Използвах това, играех по верния метод. "

Тенис-шамар от тенис за Вавринка

"Ще опитам да поспя и ще продължа да върша това, което мога ", добави Сандгрен, а по отношение на идния си противник, който ще бъде Хьон Чун или Новак Джокович, разяснява: "Никога не съм играл против Новак, с Чун играх преди две седмици. Беше оспорван трисетов мач. За Джокович няма какво да приказвам. Който и да завоюва, и двамата са доста положителни тенисисти. "

Защо тенисистът, победил Вавринка, се споделя Тенис?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР