Световният №2 Новак Джокович няма да може да участва в

...
Световният №2 Новак Джокович няма да може да участва в
Коментари Харесай

Не пуснаха Джокович да играе в САЩ, Григор Димитров ще е облагодетелстван

Световният №2 Новак Джокович няма да може да взе участие в идните Мастърси в Индиън Уелс и Маями този месец. Сърбинът бе по право включен в жребия за конкуренцията в Индиън Уелс, само че без да се знае дали ще бъде позволен до територията на Съединени американски щати, тъй като не е имунизиран против COVID-19.

В последна сметка здравните управляващи в страната се придържаха към първичната си позиция по отношение на разпоредбите и не му издадоха издадоха особено изключение

Мястото му в схемата измежду поставените ще бъде заето от Григор Димитров. Българинът се класира непосредствено за втори кръг, където ще срещне спечелилия от мача сред Джордан Томпсън и Давид Гофен.

По устав мястото на Джокович би трябвало да бъде заето от първия тенисист в листата на чакащите отвън листата с поставените играчи, а това е точно сънародникът ни. Така хасковлията към този момент е втори подложен и ще успее да избегне тежкия чоп, съгласно който можеше да се изправи против Александър Зверев още във втория кръг, което е добре, тъй като Гришо има да пази доста точки поради миналогодишния си 1/2-финал.

“Когато автоматизирано бях подложен в листата с участници за шампионатите в Индиън Уелс и Маями, бях наясно, че най-вероятно няма да мога да пътувам. Представителите на здравното министерство на Съединени американски щати потвърдиха, че ограниченията остават непроменени, което значи, че няма да мога да играя в страната. Успех на всички, които ще вземат присъединяване в тези два чудесни шампионата ”, написа Ноле в обществените мрежи.

While I was automatically listed in the and draw I knew it would be unlikely I’d be able to travel. The CDC has confirmed that regulations won’t be changing so I won’t be able to play in the US. Good luck to those playing in these great tournaments
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР