Световният №114 Ник Кирьос разкри, че е дал положителен тест

...
Световният №114 Ник Кирьос разкри, че е дал положителен тест
Коментари Харесай

"Не се чувствам добре от четири дена насам" - вече е ясно защо!

Световният №114 Ник Кирьос разкри, че е дал позитивен тест за ковид, който слага под голяма въпросителна присъединяване му на започващия идния понеделник шампионат от Големия шлем .
Австралиецът трябваше да взе участие на " Сидни Класик ", само че се отдръпна часове преди вечерния си дуел с италианеца Фабио Фонини:
" Здравейте, всички, просто желая да бъда открит и транспарантен с всички – повода, заради която се отдръпнах от Сидни е поради позитивен тест за Ковид-19. В момента се усещам добре и нямам признаци. Желая на всички всичко най-хубаво и да се пазите, където можете. Ако всичко мине по проект, ще се забележим на Australian Open ", написа той в Инстаграм.
26-годишният Кирьос не е играл формален дуел от " Лейвър Къп " през септември предходната година поради проблем в коляното. Отсъствието му от Австралия би било огромен удар за домакините заради обстоятелството, че той постоянно цялостни кортовете и подвига телевизионната гледаемост.
Кирьос се отдръпна и от подгряващия шампионат " Мелбърн Съмър Сет " предходната седмица, казвайки по това време, че се усеща зле, само че не е имал ковид. Организаторите обясниха като причина за отхвърли му астма. " Не се усещам добре от четири дни насам ", сподели тогава той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР