Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович се разкая, след

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович се разкая, след
Коментари Харесай

Джокович: Съжалявам за вредата, която причиних!

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович се разкая, откакто той, Григор Димитров и други тенисисти, взели участие на неговите демонстративни шампионати " Адриа Къп " в Белград и Задар, дадоха позитивни проби за COVID-19. Джокера написа на страницата си в Туитър, че съжалява, че е предизвикал щета, и че останалите шампионати от веригата са анулирани.

" Здравейте всички - ние се прибрахме в Белград. Аз и Йелена дадохме позитивни проби за COVID-19. Децата са с негативни проби. Ще останем в изолираност в идващите 14 дни и ще повторим тестванията след 5 дни.

Дълбоко скърбя, че нашият шампионат аргументи щета. Всичко, което ние с уредниците направихме в последния месец, го направихме с чисто сърце и откровени планове. Вярвахме, че шампионатът дава отговор на всички медицински протоколи, а също така ситуацията в нашия район изглеждаше, че се усъвършенства, което разрешава на хората да могат да се събират по филантропски аргументи. Оказа се, че сме сбъркали и е било прекомерно рано. Не мога да изразя какъв брой доста скърбя за всички, които са се заразили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР