Световният №1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас се класира за

...
Световният №1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас се класира за
Коментари Харесай

Карлос Алкарас продължава със защитата на титлата в Маями, Рууд отпадна

Световният №1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас се класира за осминафиналите на Мастърс шампионата в Маями, откакто в среща от третия кръг надигра в два сета сърбина Душан Лайович.

Алкарас се наложи с 6:0, 7:6(5) за малко повече от час и половина игра и по този метод резервира очакванията си за " Слънчев дубъл ", откакто преди седмица той подвигна купата и на другия Мастърс в Съединени американски щати в Индиън Уелс.

След безупречния първи сет във втория водачът в международната класация сподели известни съмнения, откакто позволи да бъде продънен, сервирайки за мача при 5:4 в своя изгода. Все отново Карлос съумя да се събере и постави точка на разногласието в мача след триумф в тайбрека със 7-5 точки.

В спор за място на четвъртфиналите пък испанецът ще се изправи против американеца Томи Пол, който отстрани с 6:3, 7:5 Алехандро Давидович Фокина.

Напред към идната фаза продължава и руснакът Даниил Медведев, който завоюва служебно против словака Алекс Молчан, който се отдръпна от шампионата. В идващия кръг Медведев ще срещне спечелилия от мача сред Куентен Алис и Макензи Макдоналд.

Изненадата на вчерашния ден пък сервира нидерландецът Ботик ван де Зандсхулп, който реализира цялостен поврат против поставения под №3 Каспер Рууд и го надигра с 3:6, 6:4, 6:4. По този метод Ван де Зандсхулп си уреди мач в осминафиналите против финландеца Емил Руусувуори, който пък се оправи с Таро Даниел след 6:3, 7:6(3).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР