Световният №1 Рафаел Надал започна със загуба участието си на

...
Световният №1 Рафаел Надал започна със загуба участието си на
Коментари Харесай

Надал загуби първия си мач във финалите на АТП

Световният №1 Рафаел Надал стартира със загуба присъединяване си на финалния " Мастърс " в Лондон, откакто претърпя проваляне от Александър Зверев с 2:6, 4:6. Срещата беше от група " Андре Агаси ". Испанецът, който в никакъв случай не е печелил заключителния шампионат за годината, няма право на неточност, в случай че желае да го направи за пръв път.

Надал би трябвало и да стигне надалеч, с цел да резервира първото си място в международната класация.

Действащият първенец Зверев игра решително и взе първата си победа против Надал, откакто дотук имаше пет загуби. Германецът проби в петия гейм на първия сет и до края на частта не даде никакви шансове на Надал, с цел да я завоюва с 6:2.

Испанецът беше продънен и на старта на втория сет, а Зверев затвърди пробива, с което усили серията си от следващи геймове на седем. До края на срещата германецът не доопусна никакви неточности и се поздрави с триумф.

 Надал загуби първия си мач във финалите на АТП
© Reuters

Зверев приключи с 11 аса и в целия дуел не даде нито точка за пробив на международния №1. Германецът записа 20 уинъра и 19 непредизвикани неточности, до момента в който за Надал статистиката беше 12 уинъра и 19 неточности.

В другия мач от групата се изправииха дебютантите Стефанос Циципас и Даниил Медведев. Гръцкият тенисист завоюва със 7:6 (5), 6:4.

Във вторник са вторите мачове от група " Бьорн Борг ". Роджър Федерер и Матео Беретини, които изгубиха първите си срещи се изправят един против различен, а в другия дуел противници са Новак Джокович и Доминик Тийм.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР