Световният №1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Australian

...
Световният №1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Australian
Коментари Харесай

Джокович показа характер срещу Раонич и е на 1/4-финал на Аустрелиън Оупън

Световният №1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Australian Open. Шампионът от предходната година победи с 3:1 сета Милош Раонич, в обособените елементи 7:6 (4), 4:6, 6:1, 6:4, като по този метод записа 12-та победа от 12 мача против този конкурент, съобщи tennis24.bg.

Макар да получи травма преди два дни в дуела против Тейлър Фриц, Джокович по нищо не сподели, че не е на 100% здрав и се поздрави с нов триумф, който му обезпечи място във финалната осмица.

„ Определено съм се чувствал и по-добре, само че щом съм на корта значи тялото ми е в положение да играе “, сподели Джокович секунди след срещата.

„ В момента не мисля за нищо друго с изключение на за възобновяване. В идващия ден това ще бъде най-важното нещо за мен. Ако ставаше въпрос за някой различен шампионат, евентуално нямаше да продължа присъединяване си. Турнирите от Големия шлем обаче са най-важни за мен и ще дам всичко от себе си да стигна допустимо най-далеч “, добави сърбинът, който е 8-кратен първенец в Мелбърн.

В идващия кръг Джокович ще има за противник Александър Зверев, който по-рано през днешния ден победи Душан Лайович от Сърбия с 6:4, 7:6 (5), 6:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР