Световният №1 Новак Джокович се класира за 1/2-финал на турнира

...
Световният №1 Новак Джокович се класира за 1/2-финал на турнира
Коментари Харесай

Новак Докович смаза Люка Пуй и е на 1/2-финал в Токио

Световният №1 Новак Джокович се класира за 1/2-финал на шампионата от ATP 500 в Токио (Япония). Надпреварата е една от двете от тази категорiя и е с награден фонд от 1.9 млн. $.
 Димитър Кузманов лекува травма в коляното с процедури в София
Димитър Кузманов лекува травма в коляното с процедури в София

Българският тенисист се надява да е здрав за идващия мач за " Купа Дейвис "

Джокович беше безапеалционен против №5 в схемата Люка Пуй и го отнесе за 6-1, 6-2 единствено за 50 минути. Сърбинът заби 8 аса, като не направи нито една двойна неточност. Той проби Пуй 5 пъти при 6 появили се пред него благоприятни условия.

Люка Пуй въпреки всичко осъществя един брейк, намалявайки резултата във втората част на 2-4. Но точките в срещата демонстрират изключителното предимство на сърбина - 53 на 23 в негова изгода.

За място на финала Джокович ще спори с спечелилия от мача Давид Гофен (Белгия) - Хьун Чун (Република Корея), който се играе сега.

В другия полуфинал ще се срещнат американският занаятчия на сервиси Рейли Опелка и австралиецът Джон Милман. Двамата сложиха завършек на очакванията за купа на домакините. Опелка пречупи Ясутака Учияма с 6-3, 6-3, а Милман не остави късмет на Таро Даниел след 6-4, 6-0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР