Световният №1 Новак Джокович коментира една от горещите теми от

...
Световният №1 Новак Джокович коментира една от горещите теми от
Коментари Харесай

Джокович: Федерер е най-великият за всички времена

Световният №1 Новак Джокович разяснява една от горещите тематики от последните дни - системата, която уредниците на “Уимбълдън” употребяват при слагането на играчите в схемата. Днес публично бе оповестено, че Роджър Федерер е подложен под №2 (което значи, че може да срещне Джокович единствено на финала), а Надал е №3, макар че в международната класация испанецът е втори, а швейцарецът - трети. Надал към този момент изрази недоволството си от решението на уредниците на The Championships, а Джокович призна, че е леко сюрпризиран. В същото време сърбинът дефинира Роджър Федерер като " най-великият състезател за всички времена ".

The seedings for The Championships 2019 have been announced #Wimbledonhttps://t.co/mKtl4R5QZy
— Wimbledon (@Wimbledon) June 26, 2019 “Това са техните правила и човек би трябвало да ги почита, макар че е малко изненадващо, почтено казано”, разяснява Джокович, представен от “Ройтерс”. Сърбинът през вчерашния ден изигра първия си мач на трева за сезона и победи чилиеца Кристиан Гарин с 6:2, 6:4 на демонстративния шампионат The Boodles. Днес носителят на 15 трофеи от “Големия шлем” ще има втори мач, като негов противник е канадецът Денис Шаповалов.

Novak Djokovic was ranked 21 last year but seeded 12. Walang reklamo si Roger or Rafa!
Novak won. pic.twitter.com/xMr93QGhkD
— Irene (@SwissMissDaw) June 26, 2019 “Роджър е най-великият състезател за всички времена и е спечелил повече трофеи на “Уимбълдън” от всеки различен в историята, тъй че в случай че някой го заслужава, това е той. Но в това време той измества от мястото на втори подложен не другиго, а Надал, тъй че това е малко изненадващо”, почтено казано”, добави Джокович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР