Световният тютюнев концерн "Филип Морис" отваря за обслужване на клиенти

...
Световният тютюнев концерн "Филип Морис" отваря за обслужване на клиенти
Коментари Харесай

Филип Морис отваря кол център в България

Световният тютюнев тръст "Филип Морис " отваря за обслужване на клиенти в България през тази година. Това разгласи основният изпълнителен шеф на компанията Андре Каланцопулос, който взе участие в цифровия фестивал WebIT в София.

Генералният управител на "Филип Морис България " Джордж Маргонис изясни, че новият център ще е в партньорство с доставчика на услуги Консентрикс. Центърът ще подкрепя обслужването на клиентите в Европейски Съюз и растежа на бизнеса на компанията в района. Планира се да проработи през третото тримесечие на 2019 година Първоначално той ще обслужва клиентите у нас благодарение на 100 чиновници, като има опция този брой да бъде подсилен през 2020 година

По време на фестивала Андре Каланцопулос изясни, че задачата на компанията е да се понижи използването на обичайните тютюневи произведения.

"Стремим се към резултат, който да демонстрира, че от ден на ден хора са намерили опция на обичайните цигара, не че ще спрат да пушат, само че гоним резултат непосредствен до този със модерни други възможности. В този смисъл ние не просто създаваме артикул, а вършим вложения в една бездимна среда. Много компании сега се готвят да прибавят към портфолиото си бездимни артикули, само че вършат грешката да ги третират като уголемение, а не сурогат ", сподели той.

Главният изпълнителен шеф на "Филип Морис " сподели още, че компанията няма да може да спре обичайните си марки цигари в близкото бъдеще, тъй като това единствено ще значи да дадат пазарна част на съперниците си.

"Всяка компания, в това число и ние, работим с плануван небосвод от 5-8 години, откакто се пусне нов артикул ", сподели Андре Каланцопулос.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР