Световният шампион за военни в категория до 81 килограма в

...
Световният шампион за военни в категория до 81 килограма в
Коментари Харесай

Ивайло Иванов пред Sportal.bg: Бях се пренавил за Олимпиадата, сега гледам да се контролирам

Световният първенец за военни в категория до 81 кг в джудото за 2019 година Ивайло Иванов се готви за завръщане към надпреварите след пандемията. Европейският медалист сега продължава тренировки в София. Той даде извънредно изявление за Sportal.bg преди следващото си занятие.

" Пандемията мина в тренировки. Обърнах повече време на фамилията си, до момента в който бяхме в карантина. Тренирах у дома и гледах да не се групирам с доста хора и не преставам, макар че в залата сме много хора. Но виждам да заобикалям заведенията, тъй като там е огромно скупчване и въпреки всичко желая да вардя фамилията си. В същото време нямам избор и би трябвало да упражнявам ", сподели пред Sportal.bg Иванов.

Тази година той стана татко на момче за повторно, откакто през лятото брачната половинка му Лорета го подари с втора рожба: " Напълно горделив съм и може би ще съм по-горд, в случай че ги отгледам и възпитам да бъдат положителни хора. "

Иванов разкри също по този начин, че малко се е бил пренавил за Олимпиадата в Токио, която беше отсрочена за 2021 година поради пандемията от ковид: " Малко се бях пренавил за Олимпиадата, тъй като на предходната не съумях да завладявам орден и се бях зарекъл, че ще упражнявам крепко, ще се съсредоточвам оптимално и ще дам всичко от себе си. Бях се пренавил малко повече, в сравнение с трябваше. Тренирам всеки ден, виждам да се управлявам, да не загарям, тъй като това е единствено минус за един състезател. Каквото има да става, ще става. Аз се сготвям и даже и на следващия ден да кажат хайде на съревнование, аз съм подготвен. "

Цялото изявление с Ивайло Иванов може да намерите във видеото!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР