Световният шампион във Формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън

...
Световният шампион във Формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън
Коментари Харесай

Световен шампион се включва във въртуалната Гран при на Австралия

Световният първенец във Формула 1 за 2009 година Дженсън Бътън е следващият водач, който ще се включи във виртуалната Гран при на Австралия на следващия ден вечер от 22 часа българско време.

След сполучлив първи опит преди две седмици с виртуалната версия на Гран при на Бахрейн, тази неделя трябваше да се организира различно електронно съревнование на мястото на Гран при на Виетнам. Тазгодишният старт в Ханой обаче щеше да е първа конкуренция в страната. Тамошното трасе липсва от формалната игра на F1 за 2019. Затова бе решено втората еГран при да е в Мелбърн.
Дженсън Бътън ще пази цветовете на Макларън като съотборник на сегашния титуляр в екипа Ландо Норис
Младежът, който печели от ден на ден нови почитатели с онлайн изявите си, показа, че е респектиран от уменията на първенеца зад конзолата.

„ Той се причисли към мен една вечер на iRacing и би трябвало да кажа, че изненадващо беше много бърз”, разяснява Норис. „ За късото време, което прекарва на симулатора, въобще не е слаб. Сигурен съм, че ще се оправи добре и би трябвало да го гледате в неделя.”

Заедно с Бътън и Норис във виртуалното съревнование ще вземат участие още петима от актуалните титулярни водачи във Формула 1. Големите звезди са Шарл Льоклер (Ферари) и Алекс Албон (Ред Бул). Заедно с тях ще карат още Антонио Джовинаци (Алфа Ромео), Джордж Ръсел (Уилямс) и Николас Латифи (Уилямс).

So I’ve been roped in to taking part in the next Virtual Grand Prix this Sunday Live on @SkySportsF1. Should be a good laugh, take it easy on this newbie @GeorgeRussell63 @landonorris @Charles_Leclerc @NicholasLatifi @alex_albon
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР