Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви, че всички

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви, че всички
Коментари Харесай

Хамилтън: Верстапен иска място в "Мерцедес"

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън съобщи, че всички негови противници са се обаждали на шефа на " Мерцедес " Тото Волф и желаят място в отбора. Британецът уточни особено Макс Верстапен от " Ред Бул ", който се появи преди него на сцената по време на церемонията, на която се раздаваха премиите за сезон 2019 година

" Това е забавно време, тъй като всеки търси позиция. Тото получава позвънявания от всеки водач, в това число този, който бе тук доскоро. Всички желаят да изоставен тимовете си и да дойдат. Което е разбираемо, тъй като всеки желае да печели ", сподели Хамилтън.

Самият Верстапен нито удостовери, нито отхвърли, че се е обаждал на Волф, само че загатна, че към момента не е сигурен дали ще продължи да кара за " Ред Бул " след 2020 година: " Знам, че има благоприятни условия, имам контракт за още 1 година Началото на идващия сезон ще е доста значимо. Ще забележим какво ще се случи тогава и какво ще стане по-късно. "

Хамилтън пък не е сигурен дали ще остане в " Мерцедес " и след 2020 година, като има клюки, че ще отиде във " Ферари ". Британецът съобщи, че е в съвършени връзки с Волф, само че за момента не отхвърля информациите за договарянията със " скудерията ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР