Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън за пореден път

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън за пореден път
Коментари Харесай

Хамилтън: Знам, че изглеждам добре в червено, ама…

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън за следващ път се заигра с концепцията за вероятно прекосяване във Ферари. Британецът се пошегува, че аленият цвят му стои добре, след което означи, че не цени нищо по-високо от лоялността.

По неговите думи точно това отношение най-вероятно ще го остави правилен на Мерцедес и откакто спортната му кариера завърши.

Хамилтън още като 13-годишен за първи път стана част от Макларън, с който дебютира във Ф1 през 2007 година. До този миг британецът в никакъв случай не е карал болид с мотор, друг от Мерцедес. Само първата от неговите 5 международни трофеи беше в Макларън, а останалите 4 пристигнаха точно след прехвърлянето в Мерцедес.

Много пъти през годините британецът беше свързван с Ферари и самичък е признавал, че всеки водач мечтае един ден да се състезава за „ скудерията”. „ Знам, че аленото ми стои добре, само че това е доста, доста сложен сценарий”, разяснява 34-годишният играч.

„ Работя с Мерцедес от 13-годишен. Промяната постоянно е готина, само че лоялността е всичко, по тази причина имам и тази татуировка тук на лявата си ръка.”

„ Няма цялостен живот да бъдат водач. Какво бих могъл да върша за в бъдеще? Дали бих останал част от Мерцедес, с цел да се занимавам с нещо епично и след надпреварите? Ако непрекъснато сменях тимовете, не знам по какъв начин би изглеждал живота ми”, добави Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР