Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън (Великобритания) отхвърли спекулациите,

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън (Великобритания) отхвърли спекулациите,
Коментари Харесай

Хамилтън отрече да има коронавирус

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън (Великобритания) отхвърли спекулациите, че е инфектиран с ковид, откакто по-рано през месеца е бил в контакт с двама души, които неотдавна дадоха позитивни проби за COVID-19.

Хамилтън участва на събитие при започване на март в Лондон, на което посетители бяха артистът Идрис Елба и Софи Трюдо, брачната половинка на канадския министър председател Джъстин Трюдо, които през предходната седмица стана ясно, че са болни.

pic.twitter.com/0EoEae3JjU
— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) March 21, 2020
"Искам да оповестя, че съм добре. Имаше доста спекулации за здравословното ми положение, откакто бях на събитие, на което участваха и двама души, които по-късно дадоха позитивни проби за ковид. Нямам никакви признаци, а към този момент минаха 17 дни от срещата със Софи и Идрис. Говорих с моя доктор и с различен експерт, с цел да се съветвам дали е належащо да си направя проба.

Истината е, че разполагаем са лимитирано количество проби, а има хора, за които е по-нужно да си създадат, изключително откакто аз не демонстрирам никакви признаци на заболяване. В последната седмица се бях самоизолирал. Избягвах контакти с други хора. Най-важното, което можем да създадем в този момент е да останем с положително въодушевление, да пазим отдалеченост и самоконтрол, в случай че е належащо, и постоянно да си мием ръцете със сапун за не по-малко от 20 секунди. Благодаря на всички за загрижеността. Пазете се ", написа шесткратният международен първенец Хамилтън в "Туитър ".

Заради пандемията от ковид първите седем старта от програмата за сезона бяха отсрочени или пренасрочени, а акцията се чака да започва на 7 юни с Гран при на Азербайджан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР